Ανακοινώσεις

Μουσικό ταξίδι σε παλιά κι αγαπημένα από τη σχολή παραδοσιακών οργάνων Ι.Ν Ευρυτάνων Αγίων

1 Οκτ 2014

Μια βραδιά γεμάτη μουσικές και τραγούδια από το παρελθόν απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, στην παράσταση που ετοίμασε και φέτος η σχολή παραδοσιακών οργάνων του Ι.Ν Ευρυτάνων Αγίων.

Ανοίγει η αυλαία της νέας χρονιάς για τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής - Αύριο Δευτέρα (29/9) ο αγιασμός

1 Οκτ 2014

Με τον Αγιασμό που θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου (στις 6.00 το απόγευμα) στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευρυτάνων Αγίων, αρχίζει η νέα σχολική χρονιά για τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακών Οργάνων της Ιεράς Μητρόπολης Καρπενησίου και του Ι.Ν Ευρυτάνων Αγίων.

Στη σχετική ανακοίνωση, οι υπεύθυνοι της Σχολής προσκαλούν τους γονείς και εν γένει την τοπική κοινωνία να στηρίξουν «την προσπάθεια που γίνεται για την πολιτιστική πρόοδο στον τόπο μας». Τηλ. επικοινωνίας για εγγραφές: 22370 22191 & 697 6677 831.

«Για τον Μάνο…». Συναυλία - αφιέρωμα στον Μ. Χατζιδάκι από τη Σχολή Παραδοσιακών Οργάνων του Ι.Ν. Ευρυτάνων Αγίων.

1 Οκτ 2014

Είκοσι (20) χρόνια συμπληρώθηκαν στις 15 Ιουνίου από τον θάνατο του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι, που έφυγε το 1994 σε ηλικία 68 ετών. Με αφορμή την επέτειο αυτή, η Σχολή Παραδοσιακών Οργάνων του Ι.Ν Ευρυτάνων Αγίων διοργάνωσε την περασμένη Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014, μουσική εκδήλωση σε συνεργασία με τον δήμο Καρπενησίου, στο πλαίσιο, άλλωστε, των δραστηριοτήτων του σωματείου «Πολιτιστικός Σύλλογος Ενορίας Ευρυτάνων Αγίων Ο Μάρκος Μπότσαρης».

Όσα ακούσαμε

Υπέροχη Μουσική Βραδιά από τους μαθητές της Σχολής Παραδοσιακών μουσικών οργάνων, της Ενορίας Ευρυτάνων Αγίων

1 Οκτ 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 το απόγευμα η καθιερωμένη συναυλία των μαθητών της Σχολής Παραδοσιακών μουσικών οργάνων του Ιερού Ναού Ευρυτάνων Αγίων Καρπενησίου, επί τη λήξη των μαθημάτων.

Η εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του υπευθύνου της Σχολής κ. Σεραφείμ Μαλάτου, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά, στο σημαντικό έργο που επιτελείται στη Σχολή και στο πολλαπλό όφελος των μαθητών.

Μουσική πανδαισία από τους μαθητές της Σχολής παραδοσιακών μουσικών οργάνων της Εν. Ευρυτάνων Αγίων Ταξίδι σε ξεχασμένες πατρίδες

1 Οκτ 2014

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 το απόγευμα η καθιερωμένη συναυλία των μαθητών της Σχολής Παραδοσιακών μουσικών οργάνων του Ιερού Ναού Ευρυτάνων Αγίων Καρπενησίου, επί τη λήξη των μαθημάτων.
Η εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του π. Γεωργίου Χρυσαφογεώργου, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά, στο σημαντικό έργο που επιτελείται στη Σχολή και στο πολλαπλό όφελος των μαθητών.